Nous parquímetres perquè la zona blava sigui també intel·ligent

L’empresa Meypar fabricarà 34 nous parquímetres de la zona blava que estaran operatius a partir del 20 de setembre

Amb la municipalització de la gestió de la zona blava del municipi, Promusa impulsarà l’Smart Parking, un sistema que permetrà informar en temps real de les places lliures de zona blava, i així evitar desplaçaments innecessaris a l’hora de buscar un lloc per estacionar el vehicle. Inicialment s’informarà a través de panells informatius ubicats al carrer, tot i que també està previst que es faci mitjançant una aplicació mòbil on es puguin consultar les places lliures i fer el pagament.

D’altra banda, Promusa ha adjudicat a l’empresa Meypar el subministrament, la instal·lació i el servei de manteniment dels 34 nous parquímetres que regularan les 650 places d’aparcament de la zona blava de Sant Cugat. L’adjudicació s’ha fet per un import de 229.900 euros i estaran operatius a partir del 20 de setembre.

Promusa destinarà els nous recursos obtinguts amb la gestió de la zona blava a la construcció d'habitatge de lloguer. Es calcula que podrà aconseguir uns beneficis anuals d'entre 600.000 i 700.000 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem