"Poseu en perill als infants": el missatge de l'AFA Joan Maragall als conductors

Les famílies del Joan Maragall demanen als conductors que no aparquin a la vorera

"Poseu en perill als infants si aparqueu a les voreres". És un dels missatges instal·lats al voltant de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat per reclamar més civisme als conductors de vehicles i garantir la seguretat dels infants. L'Associació de Famílies d'Alumnes ha col·locat cartells als carrers adjacents a l'escola amb consignes per conscienciar als conductors del risc que suposen pels infants les conductes incíviques. "Vigileu, zona escolar", alerten. 

Més info: Atropellen una nena de 3 anys en un carrer de vianants sortint de l'escola a Sant Cugat

Des de l'AFA denuncien així "la problemàtica reiterada de l'aparcament de cotxes a les voreres de l'escola" i "la falta de solucions per part dels responsables municipals". El 6 de març, una nena de 3 anys va ser atropellada per una moto que va envair un carrer de vianants a la sortida del Joan Maragall. La menor va acabar amb una extremitat trencada i la Policia Local va obrir diligències contra el conductor. Davant d'aquest fet, la comunitat educativa es va manifestar per reclamar "entorns pacificats", l'ampliació de voreres i la reducció del trànsit. 

Més info: L'escola Joan Maragall reivindica "entorns pacificats" davant l'atropellament d'un infant

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem