Es reobre el trànsit a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer a Valldoreix

Les obres de reurbanització del tram comercial de la via encaren la recta final

Les obres de reurbanització del tram comercial de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert, són més a prop de finalitzar-les. Aquest dijous 16 de desembre es reobrirà el trànsit, després de cinc mesos de treballs. L’actuació, que es va iniciar a finals de juliol, tenia l'objectiu de millorar la mobilitat a la zona i millorar la seguretat de ciclistes i vianants.

Més info: Canvis a la zona comercial de Valldoreix: s'elimina l'aparcament i es prioritza el vianant

El projecte de remodelació, del qual encara resten algunes parts per enllestir, ha reobert el pas als vehicles, un cop finalitzades les tasques d’asfaltat del nou paviment, d’instal·lació de l’enllumenat i de pintura de la senyalització horitzontal. Segons l'EMD de Valldoreix, es dona resposta als objectius inicials de "dignificar una de les principals entrades de la vila, garantir l’accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic, així com de facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d’aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega". Tot i això, es reduiran algunes places. 

Els treballs, amb un pressupost d’execució proper als 450.000 euros, també han servit per facilitar la instal·lació de terrasses amb taules i cadires als locals de restauració i per millorar les infraestructures de serveis urbans com la xarxa de clavegueram i d’aigües pluvials, l’enllumenat públic, el subministrament d’aigua, l’electricitat i les telecomunicacions.

obres valldoreix

Canvis en les places d'aparcament de la zona FOTO: EMD

valldoreix mossen jacint verdaguer

Resultat de la reurbanització a la rambla de de Mossèn Jacint Verdaguer FOTO: EMD

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem