Sol i Aire estrena un bus a demanda que connecta amb Les Planes

Aquest servei, que estarà operatiu els dies laborables, s'adhereix a la línia Can Cortés - Can Borrull i acceptarà els bitllets integrats al sistema tarifari de l'ATM

El barri de Sol i Aire compta amb un nou servei de transport públic a demanda, després que s'hagi estrenat la nova parada, el divendres 18 de febrer. Aquest servei és possible gràcies a la línia de transport públic de Can Cortés - Can Borrull i connecta amb l'estació dels FGC de Les Planes i amb la línia L5.

El servei a demanda funciona de 7 a 21 hores els dies laborables i s'haurà de sol·licitar, sempre amb 20 minuts d'antelació, trucant al 672 04 03 75 o a través de l'App SHOTL. La parada se situa en la confluència entre l'avinguda del Llac i el carrer de Font Rica.

 


D'aquesta manera, l'Ajuntament fa un pas endavant per potenciar la mobilitat sostenible, tal com ha assenyalat Pere Soler, tinent alcalde de Mobilitat: "L'objectiu és millorar la mobilitat, la seguretat viària al barri i continuar fomentant l'ús del transport públic".

La iniciativa va néixer a través de les proclames de l'associació de veïns del barri, un barri situat prop de la carretera de la Rabassada i en l'entorn del Parc de Collserola i que compta amb un centenar de persones. "El benefici social està per sobre el rendiment econòmic i mereix tenir el seu transport públic" ha afegit Soler.

El regidor de Mobilitat, José Gallardo (esquerra), i el tinent alcalde de Mobilitat, Pere Soler (dreta), han presentat el nou bus a demanda als veïns de Sol i Aire. FOTO: Lali Puig (Ajuntament)

El regidor de Mobilitat, José Gallardo (esquerra), i el tinent alcalde de Mobilitat, Pere Soler (dreta), han presentat el nou bus a demanda als veïns de Sol i Aire. FOTO: Lali Puig (Ajuntament)


Així doncs, Sol i Aire s'uneix als diferents barris de Sant Cugat els quals ja compten amb el transport públic a demanda: Can Cortés - Can Borrull (amb 9.082 viatgers el 2021), Can Barata (amb 8.180 viatgers el 2021) i Can Trabal (amb 20.419 usuaris viatgers el 2021). Amb tot, la voluntat de l'Ajuntament és incorporar la zona de Can Boba en un futur pròxim.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem