Talls de trànsit per l'arribada de la Volta a Catalunya a Sant Cugat

Els talls de trànsit afectaran la mobilitat durant la tarda d'aquest divendres 29 de març

La mobilitat a Sant Cugat es veurà afectada durant la tarda d'aquest divendres 29 de març, per l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya. La cursa obligarà a tallar trams entre la carretera de Rubí i l'avinguda de Gràcia, entre les 15 h i les 18 h. La Volta començarà per la carretera de Rubí i prosseguiran per l’avinguda Rius i Taulet, el carrer Francesc Moragas i l’avinguda de Gràcia, on estarà situada la línia de meta.

Més info: Sant Cugat rep grans ciclistes en la 5a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

L'Ajuntament de Sant Cugat recomana evitar desplaçaments amb vehicles des de primera hora de la tarda pel centre de la ciutat. Per tal d’evitar les afectacions pel tram tallat al trànsit, de la carretera de Rubí a l’avinguda de Gràcia (tallada fins Sant Eduard, es podrà travessar pels carrers Sant Crist de Llaceres i Llaceres), s’aconsella circular per les principals vies alternatives, inclosos els laterals de l’AP7..

Per últim, el transport públic també es veurà afectat, línies d'autobusos urbans i interurbans no podran circular amb normalitat: Línies urbanes: L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i Línies interurbanes: A4, A6, B7 i B8.

 
Comentaris

Destaquem