Tesla estrena quatre supercarregadors a Sant Cugat

Estan situats a Can Sant Joan

El fabricant nord-americà de cotxes elèctrics de luxe Tesla ha posat en funcionament una estació de recàrrega de vehicles a Sant Cugat amb quatre supercarregadors. Concretament, la instal·lació s'ha fet a l'hotel Bluebay, situat al polígon de Can Sant Joan a tocar de l'AP-7. El supercarregadors de Tesla són punts de recàrrega molt ràpida per vehicles elèctrics Estaran disponibles 24 hores al dia durant els set dies de la setmana i, com la resta d'estacions Tesla, per ara és un servei gratuït.

El fabricant nord-americà de cotxes elèctrics de luxe Tesla, que va escollir Barcelona per obrir la seva primera tenda temporal de l'Estat al Port Vell el passat mes de maig, ha tornat a escollir Catalunya, en aquest cas l'Hospitalet de Llobregat, per obrir al públic el primer concessionari estable amb servei tècnic.

Jorge Milburn, director de Tesla a Espanya i Portugal, ha explicat que el nou centre, de 1.300 metres quadrats, l'han ubicat a l'Hospitalet, a tocar de la plaça Europa, per la seva bona ubicació i proximitat amb Barcelona. Els clients que s'hi acostin hi trobaran exposats els models S i X. El nou model 3, el més econòmic de la gamma i que ja es pot reservar per internet, arribarà als concessionaris espanyols l'any vinent.

Sobre els plans de futur de la marca a Catalunya, Milburn ha explicat que l'objectiu és obrir un segon concessionari, en aquest cas sense servei tècnic, al carrer Rosselló de Barcelona abans de finals d'any. 

 
Comentaris

Destaquem