Tret de sortida a la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa

El Servei Català de Trànsit demana la màxima prudència en els desplaçaments

La segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa arrenca aquest Dijous Sant, 29 de març, a les 15 hores. Una operació sortida que s'estendrà fins al divendres, 30 de març, a les 15 hores, i durant la qual es preveu que es mobilitzaran 400.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona.

El Servei Català de Trànsit difondrà al llarg d'aquest període festiu, a través dels panells de missatgeria variable disposats en el conjunt de carreteres catalanes, informació de les restriccions de circulació per als vehicles pesants i de la situació viària, així com consells de seguretat viària. Així mateix, es difondrà a través de les xarxes socials un vídeo amb consells sobre seguretat viària que fomenta una mobilitat segura, sostenible i saludable.

Pel que fa a l'operació retorn, aquesta es concentrarà des de les 12 hores de diumenge, 1 d'abril, i fins a la mitjanit de Dilluns de Pasqua, dia 2 d'abril. S'espera llavors que uns 625.000 vehicles retornin cap a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

El Servei Català de Trànsit demana la màxima prudència en els desplaçaments i apel·la a la responsabilitat de tots els conductors i conductores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem