Indignació per l'aglomeració de gent a la línia del Vallès de Ferrocarrils

Els usuaris es queixen que amb l'entrada en servei de dues estacions i la retirada de trens que sortien de Rubí, els trens van de gom a gom cada matí

Centenars de persones s'han acumulat a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Cugat i Rubí aquest dilluns, dia 26 de setembre, al matí. Una avaria a l'estació de Muntaner ha provocat retards de deu minuts, que ha afectat a tota la línia del Vallès, i ha estat un dels motius de les aglomeracions. Una avaria que s'ha solventat a les nou del matí, però que ha provocat problemes més enllà d'aquesta hora. Tot i això, els usuaris asseguren viatjar cada matí com sardines en els trens de FGC i reclamen solucions per no seguir d'aquesta manera.

Els usuaris del servei han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials, sobretot per la gran aglomeració de gent que s'ha viscut a Rubí i també a Sant Cugat. Uns usuaris que afirmen patir aquesta situació sovint i reclamen solucions per poder viajar amb "dignitat".

Més enllà de l'avaria, un dels motius que exposen els usuaris és el canvi en la línia S5, on s'ha eliminat el tren que sortia de Rubí a les 8.13. El tren de les 8:20 de la mateixa línia, que havia estat suprimit per les obres de millora a l'estació de Sarrià, s'ha reactivat justament aquest dilluns, 26 de setembre.

Tot i això, usuaris de Ferrocarrils han engegat una campanya a Change.org per recollir signatures i demanar a FGC que la S5 torni a oferir el mateix servei que abans. L'entrada en funcionament de noves estacions a Sabadell, però mantenint el mateix nombre de trens, també està afectant el servei.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem