Les zones verda i blava d'aparcament tornaran a ser de pagament el 8 de juny

La tarifa gratuïta per aparcar a l'àrea verda d'amplia als 60 minuts

Les zones verda i blava d'aparcament de Sant Cugat tornaran a ser de pagament a partir del 8 de juny. També es reactivarà l’àrea vermella del CAP Sant Cugat (cal validar el tiquet al taulell del centre d’atenció primària).
 
Durant aquesta setmana tornarà la presència als carrers de bona part de la plantilla d’inspectors que s’encarregaran, fins dilluns vinent, de repartir fulletons i d’informar els usuaris i usuàries de les àrees de pagament de la tornada a la normalitat del servei.

S’amplia la tarifa Plis-Plas  

Coincidint amb la represa del servei de les àrees d’estacionament regulat, es posa en marxa l’ampliació de la tarifa Plis-Plas, que passa dels 30 minuts actuals fins als 60 minuts. La tarifa Plis-Plas permetrà estacionar un vehicle en l’àrea verda durant 1 hora per fer petites gestions amb l’objectiu de facilitar l’accés als eixos comercials de la ciutat i potenciar el comerç local i de proximitat. Tot i ser gratuïta, cal validar el tiquet als parquímetres.

Compensacions a les tarifes anuals

Totes les persones usuàries de l’àrea verda que hagin tingut en vigor la seva tarifa anual en algun moment d’aquest període de tancament del servei, rebran una compensació del temps no gaudit de forma automàtica. Els usuaris de la tarifa trimestral podran rebre el retorn de la part proporcional no gaudida a la targeta moneder, adreçant-se per correu electrònic a l’oficina d’estacionament regulat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem