Unes 200 persones es concentren a Sant Cugat per la vaga general

A banda de reclamar la llibertat dels presos polítics, han exigit la dimissió del conseller Miquel Buch

Mentre milers de santcugatencs i santcugatenques es manifesten cap a Barcelona amb la Marxa per la Llibertat, unes 200 persones s'han concentrat a la plaça de la Vila en el marc de la vaga general i en contra de la sentència contra els líders independentistes. Segueix la vaga general a Sant Cugat en directe.

 DSC2816

Convocades pel CDR, els manifestants s'han trobat davant l'ajuntament amb crits contra la sentència i en favor de la llibertat dels presos polítics, entre cops de cassola. També han destacat els càntics en contra del conseller Miquel Buch, per les accions dels Mossos d'Esquadra els darrers dies.

De fet, han desplegat dues pancartes en contra dels Mossos i del conseller d'Interior.

manifestacio vaga general sant cugat

Pancarta en contra del conseller Miquel Buch FOTO: TOT Sant Cugat

Les organitzadores han llegit un manifest en què han denunciat "una sentència, que més enllà d'una injustícia, és una venjança" i que "pretén ser alliçonadora i condemna a un segle els nostres representants polítics i a tot un poble per haver exercit el dret a decidir sobre el nostre futur".

A més, han llançat un missatge al PSC de Sant Cugat: "Que es posicioni en contra de la flagrant vulneració dels drets fonamentals que estem vivint". Finalment, han exigit el cessament de Miquel Buch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem