21-D: més de 60.000 santcugatencs i santcugatenques cridats a les urnes

L'Ajuntament habilita 28 col·legis electorals aquest 21 de desembre

Els santcugatencs i santcugatenques estan cridats a votar a les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest dijous, 21 de desembre. Convocades pel govern espanyol a través de l'aplicació de l'article 155, un candidat empresonat i un altre exiliat, s'assenyalen com les eleccions més transcendentals de la història recent del país amb l'enfrontament entre el bloc sobiranista i el bloc constitucionalista.

Concretament, 60.678 veïns i veïnes tenen dret a vot en aquestes eleccions. Per primera vegada, els comicis se celebren en dia laborable i els treballadors i treballadores poden demanar temps lliure, sempre remunerat, per exercir el seu dret a vot.

L’Ajuntament de Sant Cugat habilitarà 28 col·legis electorals, amb dos canvis respecte a les eleccions generals de 2016: les meses que estaven a l’antiga seu de l’Ateneu passaran a la Casa de Cultura i el col·legi electoral a l’escola bressol Tricicle torna a les Piscines del Parc Central. El cens, per saber on ha de votar cada santcugatenc, es pot consultar fins al mateix dia de les eleccions, el 21 de desembre, a través del web de l’Ajuntament.

Les deu candidatures que podran votar els santcugatencs són: PSC, PP, PACMA, C’s, ERC, Diàleg Republicà, CUP, Junts per Catalunya i Recortes Cero. En les passades eleccions al Parlament de Catalunya, Junts pel Sí va ser la força més votada a Sant Cugat amb el 47% dels vots, seguit de  Ciutadans (17,6%), la CUP (10%), PSC (6,7%), PP (6%), CSQEP (6%) i Unió Democràtica (4,3%). La participació va ser del 83,90%.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem