62.680 santcugatencs, cridats a les urnes per a les municipals i les europees

És un 4’3% més que en els darrers comicis municipals de l’any 2015

Un total de 62.680 santcugatencs i santcugatenques estan cridats a les urnes el 26 de maig per escollir els 25 regidors i regidores que integraran el proper ple municipal així com els diputats que formaran part del proper Parlament Europeu.

El nombre d’electors a la ciutat ha crescut un 4’3% respecte els darrers comicis municipals celebrats el maig de l’any 2015, ja que llavors el cens estava format per 60.082 ciutadans i ciutadanes.

Dels 62.680 electors d’aquestes eleccions, 61.397 són de nacionalitat espanyola i 1.283 són estrangers que viuen a Sant Cugat i que han sol·licitat participar en aquests comicis.

Pel que fa al nombre de col·legis electorals (31) i de les meses (86), són les mateixes que en les darreres eleccions generals del passat 28 d’abril. Cal recordar que en aquell moment Sant Cugat va estrenar quatre nous col·legis electorals: la Sala Canigó, el Centre d’Art Maristany, l’Oficina d’Estacionament Regulat i l’Ateneu Santcugatenc (Casa Jaumandreu). Aquesta nova redistribució va permetre que el PAV3 deixés de ser col·legi electoral.

Ja pots consultar si t'ha toca ser mesa electoral.

Més info: Ja pots saber si t'ha tocat ser en una Mesa Electoral a les municipals

Consulta en quina mesa et toca votar.

Més info: Consulta el teu col·legi electoral per les eleccions locals i europees

Així valoren l'inici de campanya els partits polítics.

Més info: Els partits polítics comencen la cursa per l'alcaldia de Sant Cugat

 
 
 
 
 
 
Comentaris

Destaquem