L'accés dels vehicles al carrer de Santa Rosa centra l'audiència pública del Ple Municipal

Una veïna del carrer de Santa Rosa ha demanat trobar una solució perquè els vehicles no puguin aparcar davant del seu domicili

En l'audiència pública del Ple Municipal de maig, celebrada el dilluns 17, l'accés dels vehicles al carrer de Santa Rosa ha estat l'única preocupació que ha acostat la ciutadania a l'Ajuntament de Sant Cugat. Així doncs, Rosa Xercavins, veïna del carrer, ha explicat que es troba diàriament la pilona de davant de casa seva caiguda i ha demanat una jardinera per evitar que els cotxes puguin aparcar davant el seu domicili.

Així ho ha explicat Xercavins: "Vull denunciar que al carrer de Santa Rosa sempre desapareix la pilona per evitar el pas dels vehicles en la zona de vianants i els cotxes aprofiten per aparcar allà. És per això, que vull demanar una solució, com posar una jardinera, per evitar que puguin aparcar. A més, el carrer té un cartell de senyal de carrer de vianants, i per tant, només poden passar amb vehicle els veïns i gent que va a la residència, però contínuament passa tothom per allà".

És per això, que José Gallardo (PSC Sant Cugat), regidor de Mobilitat, ha explicat que hi treballaran per solucionar-ho: "És veritat que cada cop que posem la pilota es torna a caure i és per això que ens comprometem a revisar la zona amb els tècnics i posar una solució. Fins al moment, no havíem pogut posar cap jardinera sense l'aprovació dels pressupostos, i és que actualment no disposàvem de cap. D'altra banda, el trànsit del carrer no el podem tallar perquè han de poder passar vehicles d'emergència, però mirarem de lluitar contra l'incivisme, possiblement amb una càmera detectora de matrícules".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem