Acusen Junts de "còmplice del genocidi" a Palestina amb una gran pintada a l'ajuntament

Arran reivindica una pintada de grans dimensions a la façana de l'ajuntament de Sant Cugat

Arran ha realitzat una pintada de grans dimensions a la façana de l'ajuntament de Sant Cugat per assenyalar a Junts com a "còmplice del genocidi" a Palestina. En un comunicat, l'organització juvenil reivindica l'acció i acusa Junts de "mirar cap a que a una altra banda i fer veure que el genocidi Palestí és una guerra entre bàndols". Junts, còmplice del genocidi, és el lema de la pintada, que va acompanyada d'una bandera palestina.  

Aquesta pintada va aparèixer durant la nit del 19 de febrer, després de la celebració d'un ple municipal on el conflcite entre Palestina i Israel va tornar a enfrontar els grups polítics. "Aquest Ajuntament esta vetant que a les escoles és parli d'aquesta qüestió, està vetant mostres de suport amb el poble palestí, ens intenta impedir que les famílies, veïnes i joves organitzades de Sant Cugat fem actes en solidaritat a Palestina i parla d'una aparent neutralitat que l'únic que fa és blanquejar el genocidi que està fent Israel a tot el poble Palestí", denuncia Arran en el comunicat. 

Més info: El conflicte entre Israel i Palestina torna a encendre el Ple municipal

"El que està passant a Palestina no són dues parts en conflicte i voler ser neutral davant d'aquesta bruta desigualtat és blanquejar el genocidi, i posicionar-se a favor dels opressors. Defensar la pau és condemanar el genocidi", conclou l'organització.


 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem