Aina Balada, Juanma Cayuelas i Ana Lemkow, a les primeres posicions de la llista d’ECP

La coalició d'esquerres santcugatenca presenta una llista jove liderada per Ramon Gutiérrez

A menys de dos mesos per les eleccions municipals, la coalició entre Sant Cugat en Comú i Podem Sant Cugat ha presentat les persones que aniran a les primeres posicions de la seva llista. Durant les últimes setmanes ha anat publicant diversos vídeos a les xarxes on el candidat a l’alcaldia Ramon Gutiérrez ha presentat les primeres posicions de la candidatura.

Més info: Ramon Gutiérrez, candidat a l'alcaldia de Sant Cugat per En Comú Podem

L'advocada especialitzada en dret laboral i mediació i veïna de la Floresta, Aina Balada, repeteix com a segona a la llista d'En Comú Podem. 

Juanma Cayuelas ocupa la tercera posició a la llista del partit. Resident a les Planes i delegat sindical durant la seva vida laboral, ha format part de Podem des dels inicis de la formació morada.

Finalment, Ana Lemkow, veïna de Volpelleres, serà la candidata número quatre. Formada en Educació social i mediació comunitària, treballa a l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de drets de ciutadania, antiracisme, participació ciutadana i immigració.

El dissabte dia 15 d’abril la coalició presentarà la llista completa en un acte a la plaça d’en Coll amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

 


 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem