Ramon Gutiérrez, candidat a l'alcaldia de Sant Cugat per En Comú Podem

Gutiérrez ja va encapçalar la llista pels comuns als comicis municipals del 2019, on no van obtenir representació

Ramon Gutiérrez tornarà a ser el candidat per En comú Podem a les eleccions municipals de Sant Cugat. Així, Gutiérrez encapçalarà la llista per als comicis que se celebraran el 28 de maig del 2023, aquest cop fent coalició en Podemos. L'alcaldable dels comuns va ser entrar de regidor el 2015 quan va ocupar el segon lloc de la llista d'ICV, que en aquella ocasió va encapçalar Roser Casamitjana. El 2019 es va presentar com a cap de llista dels Comuns, però la fragmentació amb Podem va fer impossible que aquest espai polític obtingués representació. Ara en aquests comicis els dos partits sumaran una única candidatura per tal de recuperar representació a l'Ajuntament.

El coordinador de Podemos Sant Cugat Américo Ologaray s'ha felicitat per la candidatura conjunta "per tornar al municipalisme" i per l'elecció de Gutiérrez, de qui ha que és el millor candidat. "És una persona jove que té contacte amb la ciutadania i que s'estima molt la ciutat. És sensible i empàtic i capaç de connectar amb les persones".

Al seu torn, el candidat dels comuns ha destacat que l'objectiu primer és tornar a tenir representació al consitori, però sense oblidar que ell es presenta per ser alcalde i governar. "El nostre objectiu és transformar aquesta ciutat, posa les persones al centre, clar que volem governar i tenim com a objectiu l'alcaldia. Ara no estem a l'ajuntament i el primer pas ha de ser obtenir representació". Sobre si es veu governant amb el tripartit, Gutiérrez ha assegurat que la ciutat necessita un canvi. "Al 2023 ens cal un govern que sigui diferent del que hem tingut durant tots aquells anys (en referència als governs de CiU), però el que hi ha ara no és tan diferent com a nosaltres ens agradaria".

La llista completa de candidats es farà pública passat l'estiu, però Gutiérrez ha assegurat que els noms no són tan importants si no el projecte. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem