Borja Aitor, tercer candidat per ser l'alcaldable de Junts

L'actual portaveu de Junts i exalcaldessa de Sant Cugat Carmela Fortuny ha estat a la presentació la candidatura

Borja Aitor Arriaga serà el tercer candidat a les primàries de Junts per Sant Cugat que decidiran qui serà l'alcaldable de la formació independentista a les eleccions municipals del 2023. Borja Aitor és militant de Junts i i actual president de l'associació de veïns de Can Cortés (Les Planes). L'actual portaveu de Junts i exalcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha estat a la presentació de la candidatura d'Arriaga aquest dilluns, 28 de març. Així aquesta candidatura se suma a les dues candidatures ja existents dels dos regidors Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas. En la presentació, no hi havia representació de Junts per Valldoreix.

Aitor s'ha presentat amb el suport de sis dels regidors del grup municipal: Carmela Fortuny, Joan Puigdomènech, Sandra Casat, Eloi Rovira, Núria Fernández i Albert Salarich; i ha assegurat que també té el suport de la regidora Cristina Paraira, tot i que aquesta no ha estat a la presentació.

En el seu discurs, Arriaga ha carregat contra el tripartit i ha fet una crida a la unitat. En aquest sentit, ha destacat que voldria sumar les altres dues candidatures al seu projecte, això sí, sense renunciar ser el cap de llista de Junts al maig del 2023. De l'actual govern de la ciutat, el candidat a alcaldable ha dit que ha paralitzat la ciutat i que" ha estat un mal negoci per Sant Cugat".

El nou candidat s'ha mostrat convençut que les primàries de Junts se celebraran al maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem