L'Ajuntament retira la pancarta de "Llibertat presos polítics"

El jutjat del contenciós administratiu número 10 de Barcelona ordena la retirada immediata de la pancarta en compliment de la sentència judicial del mes de novembre

L'Ajuntament de Sant Cugat retira la pancarta de "Llibertat presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat per ordre judicial. Arran d'una denúncia de ciutadans, El jutjat del contenciós administratiu número 10 de Barcelona ordena la retirada immediata de la pancarta en compliment de la sentència judicial del mes de novembre. Així ho explica el consistori en un comunicat.

En el mateix comunicat, l'Ajuntament explica que el 16 de juny el jutjat del contenciós administratiu número 10 de Barcelona va notificar a l'Ajuntament la resolució on s'insta a la retirada immediata de la pancarta i llaç groc de la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat i que tot i que la sentència no és ferma, aquest recurs no suspèn l'execució i la retirada de la pancarta i que per aquest motiu la pancarta s'ha retirat aquest matí dissabte, 26 al matí.

Fa unes setmanes Ciutadans explicava en una roda de premsa que s'havia dictat la retirada de la pancarta per ordre judicial arran d'una denúncia del partit taronja. "Presentem la nostra victòria, la victòria de tots els que creiem en l'estat de dret. Una victòria davant d'aquesta pancarta, que no és altra cosa que un drap partidista i sectari que ha de desaparèixer ja", va dir la regidora Munia Fernández-Jordán.


La retirada, després dels indults



De fet el compliment d'aquest dictamen judicial arriba després dels indults que han rebut els presos polítics del procés independentista. El divendres, 25 de juny, el santcugatenc Raül Romeva, va rebre una rebuda a Sant Cugat i també va assistir al pregó de la Festa Major de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem