L’Ajuntament de Sant Cugat girarà la pancarta de suport als presos polítics

L'Ajuntament de Sant Cugat girarà la pancarta de suport als presos de la façana de l'edifici consistorial a requeriment de la Junta Electoral

El govern de Sant Cugat del Vallès donarà la volta a la pancarta amb el llaç groc aquest diumenge, 13 d'octubre,  a la tarda, a una hora pendent de concretar, després que aquest divendres, 11 d'octubre,  la Junta Electoral de Zona hagi requerit informació sobre la presència de la pancarta arran de la denúncia d’un particular, així ho explica l'Ajuntament en un comunicat. Aquest ano és la primera vegada que l'Ajuntament de Sant Cugat opta per aquesta decisió en les passades eleccions la congrés espanyol del mes d'abril, ja es va donar la volta a la pancarta i es van plantar flors grogues davant del consistori, situació que es va allargar fins a les eleccions municipals del mes de març. Per les eleccions catalanes de 2017, l'Ajuntament ja va retirar la pancarta en suport als presos polítics quan ho va ordenar la Junta Electoral.

Tot i que encara no ha arribat el requeriment oficial, l'Ajuntament, governat per ERC. PSC i CUP; ha optat per efectuar-ne la retirada davant la possibilitat que aquesta notificació arribi aquest dilluns, 14 d'octubre, coincidint amb l'eventual publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O. L'alcaldessa, Mireia Ingla, també ha anunciat, en el mateix comunicat que presentaran al·legacions a la Junta.

 
Comentaris

Destaquem