L'alcaldessa sobre el Cas Palau: per això "tanta gent va celebrar el canvi de govern"

El Tribunal Suprem ha confirmat que Convergència va cobrar una comissió en l'adjudicació de la construcció del pavelló de Sant Cugat

L'actual alcaldessa de Sant Cugat, la republicana Mireia Ingla, ha assegurat que la sentència del Cas Palau posa de manifest perquè "tanta gent va celebrar el canvi de govern municipal". El Tribunal Suprem ha ratificat la sentència de l'Audiència de Barcelona i ha confirmat que Convergència, Fèlix Millet i Jordi Montull es van repartir una comissió del 4% de l'adjudicació de l'obra del pavelló de la rambla del Celler de Sant Cugat.

Més info: El Suprem confirma que Convergència va rebre comissions pel pavelló de Sant Cugat

Així, Ingla ha fet referència al canvi de govern municipal viscut a Sant Cugat el passat 2019, quan l'acord entre ERC-MES, PSC i CUP va posar fi a 32 anys de governs convergents. L'adjudicació de l'obra del pavelló de la rambla del Celler a Ferrovial, que segons la sentència va comportar una comissió del 4% per Convergència i els dos caps del Palau, es remunta a l'any 2002, quan CiU governava Sant Cugat.

"El TS confirma el cobrament il·legal de comissions i el tràfic d’influències  per part de Convergència. El Cas Palau es refereix a Sant Cugat com un municipi del 3%", emfatitza Mireia Ingla a través de les xarxes socials. "Per coses com aquestes tanta gent va celebrar el canvi de govern municipal. Tolerància zero amb la corrupció", afegeix l'alcaldessa de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem