L'alcaldessa denuncia "deslleialtat" de Calvet per una carta als veïns de l'Av. Baixador

En la carta, el conseller de Territori explica els veïns que la via per solucionar la urbanització de l'avinguda és adreçar-se al grup municipal de Junts

L'alcaldessa, Mireia Ingla, denúncia "deslleialtat institucional" i "partidisme" del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després que el departament que lidera Calvet hagi enviat una carta als veïns de l'avinguda del Baixador de Valldoreix. En l'escrit, el cap de gabinet de Calvet demana als veïns que s'adrecin a l'exalcaldessa, Carmela Fortuny, i al grup municipal de Junts per Sant Cugat per solucionar la urbanització de la via del Baixador. Aquest escrit arriba després que els veïns demanessin a Territori que fes de mediador entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Associació de Veïns per desencallar les obres.

Més info: El govern de Sant Cugat compromès amb la urbanització de l’Avinguda Baixador

Ingla subratlla en la carta que la deslleialtat és cap a l'Ajuntament, governat per ERC, PSC i CUP, i també cap a l'EMD de Valldoreix, governat per Junts. L'alcaldessa també destaca que mai havia vist una carta tan partidista per part d'una conselleria.

La carta de l'Alcaldessa: 

cartaajuntament Página 1

cartaajuntament Página 1

cartaajuntament Página 1

cartaajuntament Página 2

cartaajuntament Página 2

 

La carta de Territori :

cartacalvet

cartacalver

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem