L'alcaldessa Mireia Ingla "trista i emprenyada" per les darreres informacions del cas 3%

Aquest dijous el govern local va tornar a entregar documentació als Mossos a petició de la Fiscalia

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha difós aquest divendres un tuit per mostrar que se sent "trista i emprenyada" per la interlocutòria que va publicar ahir l'Audiència Nacional sobre les suposades adjudicacions irregulars d'obra pública que vinculen pisos de protecció oficial de la plaça de Rabassaires de Sant Cugat.

Més info: L'Audiència Nacional proposa jutjar tres dirigents de CDC pel cas 3%

L'alcaldessa també ha informat que aquest dijous va tornar a entregar documentació als Mossos requerida per la Fiscalia. En el darrer any l'Ajuntament ha lliurat diferents documents de presumptes irregularitats de l'antic Govern als Mossos a petició de la Fiscalia.

Els Mossos d'Esquadra investiguen presumptes irregularitats del Govern de PDeCAT-Demòcrates en factures i contractacions fetes l'any 2018.

Més info: L'Ajuntament lliura documents de presumptes irregularitats de l'antic Govern als Mossos

Per la seva banda, el tinent d'alcaldia de Presidència, Pere Soler, ha publicat també un tuit sobre les darreres informacions de l'Audiència Nacional.

Junts Per Sant Cugat ha publicat també un missatge a la xarxa social Twitter on condemna rotundament la corrupció i comparteix la notícia de l'Audiència Nacional.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem