L'Ajuntament lliura documents de presumptes irregularitats de l'antic Govern als Mossos

Els Mossos d'Esquadra investiguen presumptes irregularitats del Govern de PDeCAT-Demòcrates en factures i contractacions fetes l'any 2018

L'Ajuntament de Sant Cugat ha entregat la documentació relativa a la investigació de presumptes irregularitats en factures i contractacions fetes l'any 2018, en el marc del mandat de les exalcaldesses, Mercè Conesa i Carmela Fortuny (PDeCAT-Demòcrates), als Mossos d'Esquadra. El cos policial va personar-se el passat 22 de juliol a l'ajuntament del municipi per reclamar l'informe de l'interventor municipal, i el consistori feia entrega de la documentació el dimarts 30 de juliol, després que l'alcaldessa, Mireia Ingla, fes unes declaracions compremetent-se a "enderçar la mala pràxi" en relació a la investigació.

Més info: La fiscalia investiga diverses factures de l'Ajuntament de Sant Cugat

Més info: Ingla treballarà per "endreçar la mala praxi" en relació a la investigació de Fiscalia

La mateixa Mireia Ingla va informar a través de Twitter de l'entrega de la documentació.

De fet, ja fa uns dies, l'Ajuntament va emetre un comunicat en el qual explicava que l'informe requerit per la fiscalia en el marc d’un procés d’investigació, "inclou el detall d’un conjunt de factures sobre encàrrecs efectuats per l’Ajuntament que no s’havien ajustat correctament als procediments requerits en l’àmbit de la contractació".

Cal destacar que fa dos mesos Ciutadans va explicar que presentaria una demanda a la fiscalia per investigar, precisament, contractes que s'havien fet amb presumptes irregularitats. De totes maneres, en el requeriment que va rebre l'Ajuntament no s'especificava si la petició dels documents era per la denúncia de Cs.

 

 
Comentaris

Destaquem