Aldo Ciprian repeteix com a candidat de Ciutadans a les eleccions municipals de Sant Cugat

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acompanyat al ja candidat en l'anunci

Aldo Ciprian tornarà a ser el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Sant Cugat a les eleccions vinents municipals, que se celebraran el 28 de maig del 2023, just d'aquí a un any. Així aquesta serà la tercera vegada que l'actual portaveu del partit taronja al consistori santcugatenc es presenta com a cap de llista al municipi, la primera vegada va ser el 2015 quan va obtenir 3 regidors i la segona al 2019 que va tornar a repetir el resultat.

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acompanyat a Ciprian en l'acte de qui ha lloat la fien durant aquests anys al consistori. "Ens enorgullim que l'equip de l'Aldo hagi impulsat iniciatives bones per la gent de Sant Cugat". Carrizosa també ha assegurat que Ciutadans és l'únic partit que defensa el constitucionalisme a Sant Cugat. "El PSC, aliat d'ERC i la CUP a Sant Cugat, no pot defensar el constitucionalisme. El diputat s'ha mostrat convençut que Ciutadans pot mantenir la representació amb tres regidors i fins i tot mantenir-los, amb la qual cosa Ciprian també ha estat d'acord.

En aquest sentit, Ciprian també ha posat en valor la defensa del constitucionalsime del seu partit a Sant Cugat i ha valorat la feina del grup municipal. ""La política es fa cada dia. Ens hem centrat molt en les mocions de ciutat no hem estat en coses que no siguin de ciutat. Volem continuar treballant amb tres o amb més regidors", ha assegurat. Tant Carrizosa com Ciprian han tret pit de les actuacions del aprtit per obligar a treure la pancarta que demanava la llibertat del spresoso politics de la façana de l'Ajuntament. 

Per la seva banda, l'altre regidor de Ciutadans, Sergio Blàzquez, ha mostrat també el seu suport al líder del partit a Sant Cugat. "És el millor candidat", ha sentenciat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem