Alvaro Benejam afirma que l'estratègia del PP "ha errat" a Sant Cugat

El Partit Popular ha aconseguit 1.689 vots a Sant Cugat, i ha perdut 8 escons al Parlament

La candidatura del Partit Popular de Catalunya ha obtingut un total de 1.689 vots a Sant Cugat, que representa un total de 2,78% dels vots emesos aquest 21 de desembre. Una xifra menor respecte les eleccions del setembre del 2015, on va aconseguir un total de 2.298 vots (un 6,09% del cens) 

D'aquesta manera, se situen en l'àmbit català com la 7a força, en unes eleccions on la participació ha superat el 81% amb només 3 escons. Així doncs, el partit entoma una pèrdua de 8 escons, en comparació amb les eleccions del 2015, on va quedar com la quarta força més votada per sota de Junts pel Sí, amb 11 escons. 

El regidor del PP de l'Ajuntament de Sant Cugat i president de la formació, Alvaro Benejam, ha declarat que la proposta del partit "ha errat" tant a Sant Cugat com en el conjunt del territori català, i que caldrà obrir un procés de reflexió per decidir quines estratègies ha d'emprendre el partit de cara al futur. Benejam s'ha mostrat optimista davant el fet que la força més votada sigui constitucionalista, i satisfet de l'elevada participació a Sant Cugat.  

Alvaro Benejam, que ocupava el lloc 36 de la llista per Barcelona, no entrarà al Parlament. 

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem