L'AMI contradiu Ciutadans i afirma que Sant Cugat en segueix formant part

Ciutadans havia afirmat que Sant Cugat ja no formava part de l'Associació de Municipis per la Independència per sentència judicial

L'Associació de Municipis per a la Independència (AMI) afirma que Sant Cugat continua formant-ne part, contradient així al grup municipal de Ciutadans, que el dilluns 24 de febrer ha explicat en roda de premsa que el municipi ja no estava dins de l'associació per una sentència judicial que anul·la el pagament d'una quota per part de la ciutat.

En aquest sentit, l'AMI ha fet un comunicat explicant que el fet "que un jutjat anul·li el pagament d'una quota de l'AMI fa referència, únicament a aquella quota, d'aquell ajuntament i d'aquell any concret. En el cas de Sant Cugat només afecta l'anualitat 2013". En el mateix comunicat l'associació assegura que la qüestió encara té recorregut legal, i Sant Cugat pot "decidir" si presenta o no recurs.

Per últim, des de l'AMI apunten que "que hi hagi una sentència que anul·li el pagament d'una quota de l'AMI, no vol dir deixar de ser-ne membre", i recorden que "per deixar de ser membre de l'AMI cal que ho acordi el ple per majoria absoluta, igual que la seva adhesió".

 
Comentaris

Destaquem