Apareixen pintades contra Quim Torra a Sant Cugat

També han aparegut pintades en suport a Pablo Llarena

El pavelló municipal de la rambla del Celler de Sant Cugat del Vallès ha aparegut aquest dijous, 17 de maig, amb pintades en contra de Quim Torra, recentment investit com a president de la Generalitat de Catalunya. A més, també han aparegut pintades en suport al jutge Pablo Llarena per haver empresonat als líders sobiranistes.

"Quim Torra, xenòfob" és una de les grans pintades que han aparegut a l'equipament públic de Sant Cugat. També han aparegut altres pintades en suport al jutge del Tribunal Suprem, com "Gràcies, Llarena, ets el nostre heroi" o "Llarena, el terror de Junqueras". A més, una de les pintades fa broma amb la situació de presó d'alguns líders sobiranistes: "Estremera: 641 quilòmetres. Celda 155".

L'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes de l'Ajuntament de Sant Cugat ha denunciat la presència d'aquestes pintades a través de les xarxes socials: "Mentre una pancarta clama per la #llibertat en una institució pública, en un altre equipament públic actes vandàlics perpetrats pels missatges d’odi que s’estan difonent des dels defensors del #155 insulten i divideixen la societat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem