Asun Reyes i Ramon Gutiérrez assumeixen la coordinació d'ICV Sant Cugat

La nova executiva local es planteja com a principal repte la regeneració del partit i l'ampliació de les bases

La portaveu municipal d'ICV Sant Cugat, Roser Casamitjana, deixa la coordinació del partit. Un càrrec que ara comparteixen Asun Reyes i Ramon Gutiérrez. Així es decidia aquest dimarts, 14 de juliol, en l'assemblea del partit, que també va decidir la nova junta executiva.

 

Una executiva formada per ambdós coordinadors, Reyes i Gutiérrez, la portaveu municipal, Roser Casamitjana i Isidre Marías, Adolfo Rodrígues, Aldo Robert i Carme Babilón.

Nova organització

“Creiem que el càrrec de portaveu municipal és difícilment compatible amb el de coordinadora del partit, i per això deixo la coordinació d'ICV”, ha anunciat Roser Casamitjana. “Ara, serà una coordinació compartida entre Asun Reyes i Ramon Gutiérrez”, ha afegit.

 

Una decisió que es va prendre durant la celebració de l'assemblea del partit, el dimarts, 14 de juliol, i que s'ha fet pública aquest dimecres, 15 de juliol. Per Reyes, el repte de la nova organització és “ampliar les bases” prenent com a referència les passades eleccions municipals. “Van servir per agafar empenta; ara tenim una organització potent, amb ganes d'arribar a una bona sortida d'aquesta època convulsa que s'està vivint en l'àmbit nacional”.

 

En aquest sentit, Gutiérrez ha afegit que “és un moment polític molt interessant que ens pot permetre créixer; hem de regenerar la formació, ampliar les bases i créixer”.

Nova executiva

Els canvis s'han anunciat en roda de premsa aquest 15 de juliol. FOTO: C. Caballé

En l'assemblea de dimarts és va constituir la nova executiva local d'ICV “amb molts canvis i incorporacions noves, paritària i amb visions diferents”, ha apuntat Casamitjana. Una executiva que formen, amb dels coordinadors i la portaveu municipal, Isidre Marías, Alfonso Rodríguez, Aldo Robert i Carme Babilón.

 

“Una executiva amb representació tant del centre com dels diferents districtes”, matisava Casamitjana.

 

Una executiva que té “molt clar que la feina a fer és important dins de l'administració, però no tot és feina institucional, sinó que hi ha molta feina de carrer a fer”, ha explicat la portaveu municipal.

 

Hi ha molta gent amb ganes de canviar les coses, i hem de buscar implicar-los”, ha explicat Gutiérrez. “Hi ha molta gent que es pot sentir implicada amb la nostra manera de fer”, afegia Reyes. Declaracions a les quals Casamitjana afegia que “no fa falta tenir el carnet per participar i aportar idees”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem