L'autobus de Sant Cugat arribarà fins a l'estació de FGC de Valldoreix

La mesura s'ha anunciat a la Junta de Veïns de Valldoreix d'aquest dijous, 26 de gener

En el punt referent a les accions de Govern de la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix d'aquest dijous, 26 de gener, la vocal de Junts per Valldoreix, Susanna Herrada, ha donat a conèixer les qüestions referents a la seva àrea i, entre aquestes, ha anunciat que a partir del pròxim 13 de febrer l'autobús de Sant Cugat entrarà a l'estació de FGC de Valldoreix.

Herrada ha defensat aquesta mesura perquè, sobretot, millorarà la mobilitat de molta gent gran que necessitava aquest servei.

Ferran Margineda, CUP, ha deixat constància que li sembla bé que els autobusos de Sant Cugat arribin a Valldoreix, però també ha matisat que li hagués agradat veure un estudi de mobilitat. També ha expressat que l'únic dubte que té és si pot ser un perjudici amb l'augment el trànsit a la zona que comportarà.

Herrada ha defensat l'acció, tot i que demanarà control policial perquè els vehicles s'aturin només el temps necessari i no augmentin més el trànsit quan s'aturin també els autobusos de Sant Cugat. I ha exclamat que s'ha d'evitar que els cotxes s'aturin a tot arreu de l'estació.

Altres temes tractats a la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix

D'altra banda, també s'han aprovat dues mocions, una presentada per  Ramon Segura, ERC-MES, que demanar la garantia del dret a vot, actiu i passiu, de tota la ciutadania i la moció de la CUP-PC, presentada per Ferran Margineda, en suport a la vaga i mobilització en defensa del sector públic. sanitat i educació.

S'ha desestimat, però, la moció presentada per Susanna Casta, PSC-CP, per ampliar places per la petita infància (0-3) a l’escola bressol.

També s'han tractat altres qüestions com la presència d'una reina a la cavalcada de reis de Valldoreix o la difusió amb poc marge de la presentació d'un llibre de l'escriptora Empar Moliner.

Més info: La Junta de Veïns de Valldoreix reviu la polèmica per la primera reina de la cavalcada

(Hi haurà ampliació)

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem