Benejam (PP) vol tornar a l'Ajuntament i influir en el pròxim govern de Sant Cugat

El candidat del PP a les eleccions municipals, Álvaro Benejam, ha mostrat la seva voluntat de tornar al ple municipal i influir en el govern

El candidat del PP a l'alcaldia de Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha mostrat la seva intenció de tornar a formar part d'un govern de Sant Cugat i influir en el que sorgeixi després de les eleccions municipals del maig. Ho ha fet en un acte de presentació de la seva candidatura al Casal de Mira-sol amb més de 120 persones i acompanyat del president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i de Manu Reyes, president del PP a Barcelona.

Presentació del candidat del PP a la alcaldía de Sant Cugat, Alvaro Benejam. FOTO: Bernat Millet.

Fernández s'ha mostrat convençut que el PP tornaria al govern de Sant Cugat. Així com l'alcaldable Benejam. "Tenim uns objectius molt alts, creiem que podem tenir uns resultats molt bons. No ens plantegem a qui donar suport, ho hem de mirar després de les eleccions amb els resultats veurem quines possibilitats tenim d'influir en el govern, però tenim l'objectiu d'obtenir l'alcaldia". Preguntat per si es veia donant suport algun grup independentista o a Junts per Sant Cugat, Benejam ha dit que no s'ho plantegen abans dels comicis."No ens plantegem aliances sinó ser decisius. Quan vingui ja ho afrontarem". Els populars ja van estar al govern de Sant Cugat del 2000 al 2003 amb l'alcalde Lluís Recoder (CiU). Ara, però, no tenen representació al ple de Sant Cugat després de perdre el regidor que tenien en les eleccions del 2019, aconseguint 1.934 vot sent la sisena força. En aquella ocasió el candidat era el mateix Benejam que ja havia sigut regidor de l'oposició del 2011 al 2015 i del 2015 al 2019. 

Crítiques al govern i propostes

El Candidat ha posat sobre la taula algunes de les propostes del seu partit per la ciutat, destaquen el manteniment, ja que Benejam creu que l'actual govern ha descuidat aquest tema. "La gestió del manteniment s'ha fet amb passivitat. Aquests dies veiem moltes obres a la ciutat. No és vàlid a tres mesos de les eleccions aixecar tot el centre perquè es vegi que estàs fent alguna cosa", ha subratllat Benejam. Entre altres temàtiques, també ha criticat les polítiques de mobilitat del govern, la seguretat i els impostos que paguen els santcugatencs. " No s'ha gestionat bé el binomi cotxe privat i bicicletes". També ha criticat l'anella verda i la zona de baixes emissions".

Al seu torn, Alejandro Fernández ha destacat el model de Sant Cugat i ha criticat la CUP. "Que estigui a Sant Cugat governant la CUP és esotèric. No s'entén. Tampoc que estigui la Colau a Barcelona. Aposten per la lletjor dels espais urbans, prefereixen un casal okupa i no que vingui un hotel de luxe" Tot el que sigui mínimament cuidat no els hi agrada i això va degradant l'espai urbà".

A l'acte hi han assistit els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat de Junts i del PSC, Josep Maria Vallès i Pere Soler, respectivament. Benejam els ha agraït la presència, però ha bromejat en què agafessin un desfibril·lador pel discurs que faria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem