Bergua i Rigau acompanyaran a Benejam en la llista electoral del PP Sant Cugat

L'exregidor d'Esports, Alfredo Bergua, anirà de número 2, mentre que el Coordinador General de Noves Generacions de Catalunya, Ignacio Rigau, serà el número 5

El PP Sant Cugat ha anunciat els candidats que acompanyaran a Àlvaro Benejam en les pròximes eleccions municipals, després que el Comitè Electoral del PP de Catalunya aprovés la llista electoral. Amb això, Benejam estarà acompanyat per l'exregidor d'Esports de l'Ajuntament, Alfredo Bergua, i el Coordinador General de Noves Generacions de Catalunya, Ignacio Rigau.

Més info: Benejam (PP) vol tornar a l'Ajuntament i influir en el pròxim govern de Sant Cugat

A més de Bergua, que ocuparà el número 2 de la llista electoral, i Rigau, que serà el número 5, la candidatura del PP Sant Cugat compta amb Maria Estrella Salanova com a número 3 (especialitzada en l'àmbit comercial i de management en l'àmbit nacional i internacional) i amb Sara Barrera com a número 4 (especialista en comunicació interna, gestió d'equips i desenvolupament del talent). D'altra banda, la llista electoral comptarà amb 6 persones independents.

Els 5 primers llocs del PP Sant Cugat

1. Álvaro Benejam Peretó (48 anys) Advocat. Especialitzat en els àmbits Mercantil i Concursal del Dret. Co-fundador i soci del bufet d'advocats BMO Abogados. Regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat entre els anys 2011 i 2019. President del Partit Popular de Sant Cugat i membre del Comitè Executiu del Partit Popular de Catalunya.

2. Alfredo Bergua Valls (51 anys) Llicenciat en dret. Regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat entre els anys 1999 i 2007, formant part del govern municipal, com a regidor d'esports, entre 2000 i 2003. Secretari General del Partit Popular de Sant Cugat. Membre del Comitè de Direcció del Partit Popular de Catalunya, com a Vicesecretari de Participació.

3. Maria Estrella Salanova Casajuana (50 anys) Mare de família nombrosa. Llicenciada i Màster en Empresa Màrqueting i Comunicació. Extensa trajectòria professional al sector tèxtil, especialitzada en l'àmbit comercial i de management en l'àmbit nacional i internacional. Membre de la Junta Local del Partit Popular de Sant Cugat.

4. Sara Barrera Sánchez (33 anys) Empresària local. Diplomada en Magisteri i Màster en Direcció de Recursos Humans, Màrqueting i Vendes. Especialista en comunicació interna, gestió d'equips i desenvolupament del talent. Membre de la Junta Local del Partit Popular de Sant Cugat.

5. Ignacio Rigau Tusell (28 anys) Advocat i professor universitari de filosofia i discurs. Coordinador General de Noves Generacions de Catalunya i delegat nacional de Missatge, debat i discurs de Noves Generacions. Membre de la Junta Local del Partit Popular de Sant Cugat.

La resta de la candidatura

6. César Calzada Vázquez
7. Juan José Prieto Contreras
8. Esther Cabello Virto
9. Carlos Morato Roig (independent)
10. Alicia Mora Sangra
11. José Ignacio Valls Borruel (independent)
12. Javier Gallardo Alday
13. Lourdes Dalmau Tramunt
14. Raquel María Polo Villafaina
15. Montserrat Valls Borruel
16. Miguel Rivas Matías (independent)
17. María Carmen Solano Méndez (independent)
18. Alberto Giordani (independent)
19. María Inmaculada Lorenzo Lorenzo
20. Alberto Lipperheide Strack
21. María Catalina Trueba Olazábal
22. Eric Kristian Johansson Grüls
23. María Isabel Antón Albisu
24. Leo Leonelli Sellés
25. Berta María Rodríguez Callao

Suplents

1. María Teresa Prada Muñoz
2. María del Mar Martí Arbós (independent)
3. Carlos Aranguren Vázquez

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem