Bernat Picornell (ERC) deixa el Senat

Bernat Picornell era senador per Esquerra Republicana des del gener de 2016

El santcugatenc Bernat Picornell no repetirà com a representant d'Esquerra Republicana al Senat. Picornell ocupava una de les places designades directament pel Parlament. Ara, la formació independentista ha proposat Josep Maria Reniu, Adelina Escandell i Pau Furriol com a senadors. D'aquesta manera, el santcugatenc tanca una etapa de gairebé sis anys al Senat. Segons expliquen els republicans, es tracta d'una decisió personal i consensuada amb la direcció del partit.

Bernat Picornell va se nomenat senador el gener de 2016. Amb només 26 anys, es va convertir en el membre més jove del Senat. El 2019, va ser nomenat portaveu adjunt d'ERC a la cambra espanyola. En la seva trajectòria política, ha ocupat càrrecs de direcció a les Joventuts d'Esquerra Republicana. Actualment forma part de l'executiva d'ERC a Sant Cugat.

En l'àmbit santcugatenc, ha format part dels Castellers de Sant Cugat, és vocal de la Junta Directiva de La Unió Santcugatenca. També ha estat sotspresident del Consell de Cultura de Sant Cugat.

Bernat Picornell al Senat

Més info: El santcugatenc Bernat Picornell, al Senat: "Marxem, així que adéu i moltes gràcies"

Més info: Picornell promet el càrrec al Senat demanant l'alliberament dels presos polítics

Més info: Criden a l'ordre al senador Picornell per llegir versos de la cançó 'El rei Borbó'

Més info: Picornell demana al Senat que els bancs tornin l'ajuda de 60.000 milions d'euros

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem