Brugarolas i Arriaga pacten una única candidatura per les primàries de Junts

Ara els militants hauran de decidir entre Josep Maria Vallès i la candidatura conjunta de Carles Brugarolas i Aitor Arriaga, que encapçalarà Brugarolas

Els candidats a les primàries de Junts Carles Brugarolas i Aitor Arriaga han pactat una única candidatura per presentar-se, finalment a la votació entre la militància de Junts per ser l'alcaldable. Segons ha pogut saber el TOT, el candidat a ser l'alcaldable serà el regidor de Junts Carles Brugarolas. Així aquesta candidatura s'enfrontarà a Vallès, que segons ha pogut saber el TOT era el candidat que tenia més avals de la militància divendres 10 de juny. Una recollida d'avals que finalitza aquest dimarts a les 4 de la tarda, i se sabran els resultats definitius.

Aitor Arriaga ha publicat una piulada  amb la qual deia que es volen construir "acords transversals per impulsar el poble i el país" i ha explicat que suma amb el regidor de Junts Carles Brugaroles per "guanyar Sant Cugat". De la seva banda, Carles Brugarolas ha piulat que "s'ha fet n pas en la direcció correcta, espero que no el darrer".  I ha donat gràcies a Arriaga per la confiança. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem