C's denuncia una "falta de rigor" i "previsió" de l'equip de govern

Ciutadans denuncia que el Ple municipal va aprovar que es cobriria la piscina del Parc Central el 2016 i ara ja s'ha anunciat que no es farà fins al 2017

El grup municipal de Ciutadans ha criticat la "falta de rigor" de l'equip de govern de Sant Cugat respecte a la cobertura de la piscina municipal del Parc Central. La formació taronja posa damunt la taula que el Ple municipal del novembre va aprovar una moció per cobrir l'equipament de cara al curs 2016-2017. Malgrat això, el director d'Urbanisme de l'Ajuntament, Toni Serra, va anunciar al Consell de barri Centre-Oest que la cobertura no es produiria fins a l'inici del curs 2017-2018.


“No podem jugar amb les expectatives dels veïns de Sant Cugat, ja que podem generar-los frustració”, lamenta Ciutadans en un comunicat. A més, el grup polític assegura que "no és la primera vegada que existeix una falta de previsió en els projectes de l'Ajuntament i que acaben repercutint en les esperances de la ciutadania", posant d'exemple el poliesportiu de Mira-sol, "que ja hauria d'estar en funcionament i encara no està ni començat”.

Amb tot, Ciutadans recorda que es va abstenir de la votació del Ple sobre la cobertura de la piscina: "La idea de cobrir la piscina del Parc Central ens va semblar estupenda però des d'un principi vam trobar inviable els terminis que s'havien proposat i que eren part dels acords".
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem