Candidats del PDeCAT demanen la llibertat dels presos polítics amb una carta

3 candidats santcugatencs firmen el text de suport als presos

Els candidats del Vallès Occidental a les llistes del PDeCAT a les eleccions al Parlament de Catalunya han publicat una carta oberta de suport als presos polítics. Amb l'escrit, els candidats mostren el seu compromís per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. "També us volem garantir que mantindrem l'exigència al Gobierno de España perquè adopti l'indult que us ha de permetre el retorn a la llibertat plena, en tant es desenvolupa la tramitació de l'amnistia que creiem única opció justa", subratllen amb la carta.

El text també apunta que aquesta és la posició del PDeCAT que no ha canviat. "Què ningú us enganyi intentant negar la nostra estima, defensa i lluita incansable per la vostra llibertat. Per tot això us enviem aquesta carta oberta: per fer públic el nostre compromís en seguir treballant i donant suport a la lluita per la vostra llibertat. En això, com en moltes altres coses, nosaltres i el Partit Demòcrata no hem canviat".

Així, els candidats del Vallès són 9, entre ells els tres santcugatencs: Mireia Canals, Joan Soler  i Octavi Agnelo.

Llegiu tota la carta

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem