Canvis al grup municipal de la CUP: Ariadna Sierra substitueix Oriol Sànchez

Oriol Sànchez ha estat regidor de Participació, Joventut i Barris des del juny de 2022

Oriol Sànchez no continuarà com a representant de la CUP a l'Ajuntament de Sant Cugat al pròxim mandat i no recollirà l'acta de regidor. Ariadna Sierra, número 3 de la llista de la CUP a les eleccions municipals, substituirà a Sànchez. En aquest pròxim mandat, la CUP passarà a l'oposició, després de perdre un regidor (passarà de 3 a 2) i la impossibilitat de reeditar un nou govern d'esquerres.

Amb tot, Sànchez ha atribuït la decisió a motius estrictament personals: "Per una qüestió personal sobrevinguda no agafaré l'acta de regidor. No respon als resultats electorals ni a no estar al govern". Oriol Sànchez era regidor de Participació, Barris i Joventut des del juny de 2022, quan va substituir la fins llavors tinenta d'alcaldia Núria Gibert. "Ha sigut un privilegi i tot un honor representar a la CUP", ha emfatitzat.

Més info: Oriol Sànchez ja és regidor de la CUP

Ariadna Sierra va ser la número 3 a la llista electoral de la CUP per eleccions municipals. Militant d'Endavant, és educadora social de formació i de professió. Actualment treballa en un projecte socioeducatiu de Sant Cugat, amb adolescents derivats de Serveis Socials. "Entomo la responsabilitat amb ganes", ha destacat Sierra, que ha volgut agrair el compromís i dedicació de Sànchez.

Avís a Esquerra

Enmig de les converses de Junts amb Esquerra per explorar un possible pacte, des de la CUP han mostrat la seva sorpresa. "Seria estrany que ERC entrés al govern de Junts", ha assegurat el portaveu cupaire, Marco Simarro, que ha argumentat que les polítiques socials impulsades pel tripartit corren perill amb el nou govern.

Sobre la proposta d'En Comú Podem de teixir una unitat d'acció de l'esquerra, la CUP ha indicat que seguiran el seu propi camí per fer una "oposició fiscalitzadora i constructiva". "En moltes coses ens hi trobarem, amb els partits d'esquerra", ha afegit. 

Més info: En Comú Podem demana a Esquerra que no pacti amb Junts per Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem