El CDR torna a tallar Rius i Taulet i es genera tensió amb alguns conductors

El CDR de Sant Cugat torna a tallar el trànsit a Sant Cugat després d'uns dies sense fer-ho

El CDR de Sant Cugat ha tallat l'avinguda de Rius i Taulet per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem i exigir l'alliberament dels presos polítics, a l'altura de la plaça dels Quatre Cantons, on ja van barrar el pas als vehicles el dimecres 30 d'octubre. Així, més d'una 30a de persones han impedit que els vehicles puguin circular per la zona, generant cues i certa tensió amb alguns conductors enfadats amb el tall.

De fet, algunes persones s'han encarat amb els manifestants, tot recriminant-los el tall, al crit de "els carrers són de tothom", mentre que els concentrats els responien amb càntics de "li diuen democràcia i no ho és" o "fora fascistes dels nostres pobles". La tensió ha augmentat, fins al punt que una dona ha arrencat les pancartes als concentrats. Fins al lloc s'ha desplaçat una dotació de Mossos d'Esquadra que ha advertit els concentrats. Després de 15 minuts de tall, els manifestants han desconvocat l'acció.

Cal destacar que aquest és el quart tall que fa el CDR a Sant Cugat -l'últim havia estat dijous 31 d'octubre i el primer va ser el dimarts 29, quan van decidir que farien un tall cada dia.

Més info: El CDR talla l'avinguda de Francesc Macià

 
Comentaris

Destaquem