Una trentena de persones tallen l'avinguda de Rius i Taulet

Tensió entre conductors i manifestants que han protagonitzat el tall

Una trentena de persones han tallat l'avinguda de Rius i Taulet de Sant Cugat del Vallès aquest dimecres, 30 d'octubre, al voltant de les 19.45 h. La protesta, que ha durat uns 40 minuts, s'ha emmarcat en les actuacions dels CDR de Sant Cugat, que han fet una crida a realitzar accions diàries en protesta per la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes.

El col·lectiu s'ha concentrat a la plaça dels Quatre Cantons. S'han viscut alguns moments de tensió, ja que alguns conductors han recriminat als manifestants el tall del carrer. Hi ha hagut discusions entre els conductors, molt molestos amb la situació, i alguns dels concentrats.

La Policia Local no ha arribat fins 20 minuts després de produir-se el tall. Deu minuts després, cap a les 20.20 h, ha arribat una unitat dels Mossos d'Esquadra. Finalment, els manifestants han marxat a les 20.30 hores i la circulació s'ha reprès.

WhatsApp Image 2019 10 30 at 20.18.50

Mossos d'Esquadra a la protesta dels CDR FOTO: Ferran Mitjà

Aquest 29 d'octubre ja es va viure un tall de carretera, a l'avinguda de Francesc Macià. De fet, des que es va publicar la sentència, s'han produït diversos talls de carrers i protestes a Sant Cugat.

Més info: El CDR talla l'avinguda de Francesc Macià

Discusions entre conductors i manifestants. VÍDEOS: Ferran Mitjà

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem