Ciutadans anuncia un acord amb Junts pel pressupost de Valldoreix

Ciutadans facilitarà l'aprovació dels pressupostos de l'EMD de Valldoreix amb una abstenció

Ciutadans permetrà l'aprovació del pressupost del 2023 de l'EMD de Valldoreix amb una abstenció. El grup taronja ha anunciat un acord amb el govern valldoreixenc, en mans de Junts i en minoria, per tal d'incorporar propostes seves en els comptes i facilitar que tirin endavant. L'aprovació del pressupost tindrà lloc aquest dijous durant la Junta de Veïns de l'EMD. 

Més info: Junts aprova els pressupostos de Valldoreix del 2023 que preveuen 9,5 milions d'ingressos

"Hem aconseguit arribar a un acord amb el govern per donar cobertura a les necessitats dels veïns de Valldoreix. És fonamental que hi hagi un pressupost", ha defensat el portaveu de Ciutadans a Sant Cugat, Aldo Ciprian. La formació ja havia permès l'aprovació dels pressupostos de Junts a Valldoreix durant aquest mandat. 

Aldo Ciprian: "És política municipal, de proximitat i de veïnat"

El vocal de Ciutadans a Valldoreix, Jose Miguel García, també ha defensat l'actuació del partit: "El que em preocupa és aconseguir millores pels veïns de Valldoreix. Som un partit responsable i amb voluntat d'incidir en la política municipal".

A més, tots dos han defensat l'acord amb Junts tot i les diferències a nivell nacional: "Això és política municipal. Junts està governant amb el PSC a la Diputació i a Sant Cugat estan governant PSC, CUP i ERC. És política de proximitat i de veïnat, és el que estem fent. Són propostes transversals".

Les propostes de Ciutadans

Les peticions de Ciutadans a Junts per permetre l'aprovació del pressupostos es divideixen en tres blocs. Un primer grup de propostes de caràcter polític inclouen el compromís de garantir la neutralitat dels espais públics, l'ús del castellà en les comunicacions i publicacions de l'EMD i l'aposta per la transparència activant nous òrgans per al control de la gestió per part de l'oposició.

Un segon paquet de propostes passen per millorar pel manteniment general de carrers i voreres, la il·luminació pública i incrementar la inversió en seguretat. En aquest sentit, han demanat la instal·lació de més càmeres de videovigilància i la contractació d'un segon agent cívic. 

Finalment, han posat damunt la instal·lació de nous punts de recàrrega de cotxes elèctrics. Jose Miguel García ha destacat que aquestes millores no suposaran l'increment dels impostos pels ciutadans. Segons Ciutadans, Junts s'ha compromès a fer seva totes aquestes propostes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem