Ciutadans demana a Fernández-Jordán que alliberi la regidoria

La regidora de Ciutadans Sant Cugat, Munia Fernández-Jordán, ha anunciat que abandona la formació política, però que seguirà com a regidora no adscrita

Ciutadans Sant Cugat ha demanat a Munia Fernández-Jordán que deixi l'acta de regidora a l'Ajuntament, després que Fernández-Jordán hagi anunciat que abandonarà el grup municipal, però que es mantindrà com a regidora no adscrita. En el cas que Munia Fernández-Jordán no accepti la petició, Ciutadans Sant Cugat passarà de tenir 3 regidors a tenir-ne 2.

Més info: Múnia Fernández-Jordán deixa Ciutadans, però es manté com a regidora

Amb això, Aldo Ciprián, portaveu de la formació política, ha assenyalat, en un comunicat, que aquesta regidoria l'hauria d'ocupar un company de Ciutadans: "L'acta de regidor pertany al partit polític perquè al sistema electoral actual es voten partits, no persones; aquest posicionament i pensament l'hem defensat sempre que hem tingut casos similars en partits de la ciutat. La llei actual permet que sigui el regidor que decideixi deixar o no el seu càrrec municipal opció que, des del grup municipal, respectem, però no compartim".

És per això, que el portaveu taronja ha demanat a la seva companya que alliberi la regidoria: "Volem que Munia Fernández-Jordán deixi la seva acta de regidora perquè una altra persona de la llista municipal de Ciutadans ocupi el seu lloc al plenari."

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem