Múnia Fernández-Jordán deixa Ciutadans, però es manté com a regidora

La fins ara regidora de Ciutadans es quedarà com a regidora no-adscrita

La regidora de Ciutadans Múnia Fernández-Jordan deixarà de formar part del grup de Ciutadans al ple, però mantindrà l'acte de regidora i passarà a ser no adscrita (a cap grup municipal). Així ho ha explicat ella mateixa en un comunicat en el qual exposa els motius de per què ha estripat el carnet de Ciutadans, tot i que diu que no farà més declaracions que el que explica en el comunicat. 

Més info: La regidora de Ciutadans Munia Fernández-Jordán abandona el partit

Fa uns dies, la regidora va fer un fil de Twitter on ja es preveia que deixaria el partit taronja, perquè aquest no havia participat de la manifestació del 12 d'octubre. En el comunicat, Fernàndez-Jordàn explica que deixa el partit per discrepancies amb la direcció d'Arrimadas. "La deriva del partit que manté Inés Arrimades amb el seu equip que  s'allunya de totes i cadascuna de les claus que van fer de Ciutadans un partit nacional amb més de tres milions de vots i que va guanyar les eleccions a Catalunya el 2017, la meva energia no pot canalitzar-se més sota les seves sigles". A més afegeix que abandona Ciutadans perquè el partit ja no combat sense complexos "la sectària esquerra i el nacionalisme".

La regidora també elogia els seus companys de Ciutadans "pel seu esforç" sobretot el seu portaveu Aldo Ciprian. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem