Ciutadans denuncia a la Junta Electoral llaços grocs davant del Pins del Vallès

"Els poders públics estan obligats a mantenir la neutralitat política als edificis i via pública", recorda el portaveu de la formació

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona la presència de "propaganda separatista davant el col·legi electoral Pins del Vallès", fent referència a llaços de color groc penjats a la tanca del pàrquing de l'escola, a l'exterior del recinte.

La denúncia s'ha presentat aquest dimarts, 19 de desembre, i el portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha recordat en un comunicat que "els poders públics estan obligats a mantenir la neutralitat política als edificis i via pública".

"L'Ajuntament té el deure d'acatar les resolucions de la Junta Electoral Central per assegurar unes eleccions netes i neutres", afegeix Ciprian. Igualment, ha reiterat que presentaran "tots els recursos i denúncies que facin falta" davant de "qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem