Cs considera una "vulneració" que l'ajuntament acollís el pacte pel referèndum

L'ajuntament va acollir aquest 29 de maig la signatura del Pacte Santcugatenc pel Referèndum

Ciutadans ha denunciat "l'ús partidista de la sala de plens per realitzar un acte de propaganda separatista", després que l'ajuntament acollís aquest 29 de maig la signatura del Pacte Santcugatenc pel Referèndum, en un acte presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. El grup municipal critica també que es retirés la bandera espanyola de la sala de plens durant l'acte.


"La sala de plens és un lloc de representativitat de tots els ciutadans i el fet que es realitzin actes partidistes com els de ahir suposa una vulneració ètica", argumenta la formació taronja en un comunicat. Ciutadans apunta que "no és la primera vegada" que critiquen "la política de l'alcaldessa, que continua utilitzant recursos públics per difondre la seva propaganda separatista".

El portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprián, ha explicat que "no és apropiat fer servir llocs comuns per determinats interessos" i ha afegit que "mai donarien permís per fer un acte de Societat Civil Catalana". "Estan fent servir diners públics per un acte partidista. Fins i tot, podria ser malversació", ha assegurat Ciprián, tot i destacar que la seva feina no és fer de "jutjats".

"Lluny de governar per a tots els ciutadans de Sant Cugat, l'alcaldessa segueix realitzant actes sectaris que només beneficien als seus", afegeix el grup polític, que denuncia que l'equip de govern intenti "homogeneïtzar un municipi que no és monocolor” i que "utilitzi recursos públics per a interessos partidistes i per seguir pagant el monotema".

"La causa independentista no ha de tenir cabuda a la sala de plens", remata Ciutadans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem