Ciutadans es desvincula del projecte de Ca n'Ametller i el titlla de propaganda electoral

El partit taronja denuncia que la construcció del nou barri és inviable i que l'Ajuntament està gastant diners en promocionar-lo com a part de la seva campanya electoral

Ciutadans s'ha posicionat en contra del projecte de Ca n'Ametller i de la publicitat que se'n va fer a la presentació de l'exposició virtual 'Sant Cugat del futur' aquest dilluns, 13 de març, en el que considera "un acte de campanya electoral per part del tripartit format per ERC, PSC i CUP amb la complicitat de Junts per Sant Cugat".

Més info: El "consens" i la "participació" són les bases del nou barri de Ca n'Ametller

Així ho ha denunciat en una nota de premsa en què ha volgut remarcar el seu distanciament respecte del projecte després de ser l'únic que hi va votar en contra en el ple municipal del desembre perquè el consideren "inviable a mitjà i llarg termini".

Segons la formació taronja, la nova estació que servirà d'intercanviador entre RENFE i FGC i el soterrament de quasi mig kilòmetre de vies per part d'ADIF són tasques molt més difícils d'aconseguir del que preveu l'Ajuntament. A més, la llei prohibeix la construcció d’habitatge a menys de 150 metres de vies de tren o autopistes per on circulin mercaderies perilloses, cosa que, ara mateix, inhabilitaria el 80% del terreny seleccionat per a la construcció d’habitatge a Ca n’Ametller.

Més info: Ca n'Ametller, l'últim gran barri de Sant Cugat comença a prendre forma

Més info: La cobertura de les vies de la Renfe a Ca n'Ametller costarà uns 55 milions d'euros

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem