Ciutadans fitxa a Mireia Sanjuan, portaveu de la plataforma "NO al Tribut"

El partit taronja comptarà amb el suport de "l'única plataforma de la ciutat" que coincideix amb una posició contrària del tribut metropolità

La portaveu de la plataforma "NO al Tribut", Mireia Sanjuan, formarà part de la llista electoral de Ciutadans Sant Cugat per a les pròximes eleccions municipals, segons ho han anunciat avui en una roda de premsa. Tot i que Sanjuan ha confessat que s'ho va "pensar molt", finalment va decidir acceptar la proposta d'unió de l'alcaldable i portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, ja que "després de queixes i mocions, els únics que ens han donat suport sense qüestionar-nos ha estat Ciutadans".

Més info: La Plataforma No Tribut Metropolità reclama ajudes a l'Ajuntament per pagar l'impost

De la mateixa manera, Ciprian ha explicat que es tracta de "l'única plataforma de la ciutat" que també ha defensat la seva posició contrària al tribut metropolità. És, per aquesta raó, que va demanar que se sumés "al projecte municipal de Ciutadans com a independent".

Ciprian i Sanjuan coincideixen en el fet que el pagament del tribut és un "tema transversal que afecta a tota la ciutat" i lamenten la falta d'implicació per part del govern de Sant Cugat. Així doncs, Sanjuan ha titllat de "paripé" la taula de diàleg que va tenir lloc el juliol de 2020 per debatre amb les diferents agrupacions polítiques sobre la problemàtica, a la qual no va assistir ERC.

Més info: Les quotes del tribut metropolità pujaran el 2022

Veïna de Mira-sol

Mireia Sanjuan ha declarat que no li interessa "lluitar per no res" i que si ha acceptat la proposta, és perquè espera canvis reals. "Sanjuan és veïna de Mira-sol i referent al consell de barri, és una persona que fa anys viu a la ciutat i, per a nosaltres, és un valor afegit" ha explicat el portaveu de Ciutadans, donant a entendre que es tracta d'una persona implicada en les accions i repercussions de la ciutat, i també coneixedora de les seves problemàtiques.

"El tribut m'ha ajudat a veure la realitat de la societat i de Sant Cugat" ha explicat la portaveu de la plataforma "NO al Tribut". També ha afegit que considera que "Mira-sol està deixat de la mà de Déu" i que, fins que no s'arreglin "problemes del dia a dia" que preocupen realment als veïns, projectes com el de Can Cabassa o Ca n'Ametller, no comptaran amb el suport del veïnat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem