Ciutadans sol·licita un acord entre les parts per desbloquejar les obres de La Mirada

Aldo Ciprian ha sol·licitat la intervenció de la Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya

Ciutadans Sant Cugat ha mostrat el seu suport a l'AFA de la Mirada, "desitjant una propera resolució del bloqueig actual de les obres de la construcció del nou edifici" i ha sol·licitat un acord a tres parts entre AFA, Ajuntament i les entitats ecologistes, en paraules del portaveu de la formació, Aldo Ciprian.

Des de la formació manifesten que, després de 6 anys esperant el nou emplaçament de l'escola, és "intolerable" que no es desbloquegi "com més aviat millor" la situació actual. "És un projecte ja revisat dins dels paràmetres de la legalitat existent i, per tant, no entenem que les famílies hagin de continuar lluitant per un espai en condicions que permeti als fills tenir les mateixes infraestructures que tenen tots els centres educatius del municipi", han exigit en un comunicat.

Finalment, Ciprian ha sol·licitat la intervenció de la Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya per desbloquejar aquesta problemàtica, ja que la construcció dels centres educatius és competència del govern.

Més info: La Mirada, una història d'entrebancs i retards

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem