Ciutadans vol paviment de cautxú als parcs infantils

La formació local portarà aquesta proposta al ple municipal del dilluns 20 de febrer

El grup municipal Ciutadans vol proposar que els parcs infantils de Sant Cugat tinguin paviments de cautxú en les zones d'impacte. Per això, la formació local presentarà una moció al ple municipal de febrer. 

Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha destacat "la no presència d'elements d'impacte i de paviments de cautxú als parcs infantils" i que si no hi ha la presència d'aquests "els nens es poden fer mal".

El portaveu ha afirmat que "hem estat voltant pels parcs infantils de Sant Cugat i hem vist una mica les carències que hi ha". Ciprian també ha destacat que a la zona dels gronxadors "és on hi ha més rossament i queden forats que després els serveis de manteniment han de reomplir" i que "fan més gran la caiguda en el cas que un nen es caigui".

Aldo Ciprian considera que "el que proposem inicialment no és cobrir tot el parc de paviment de cautxú, sinó bàsicament les zones on pot haver-hi l'impacte dels nens on es poden fer mal per això presentem aquesta moció de febrer".

Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans de Sant Cugat, ha afirmat que "si no hi ha un correcte manteniment de la sorra dels parcs infantils, pot donar problemes". 

El regidor ha destacat que "el que proposem és que hi hagi una licitació específica per incorporar paviments de cautxú en els parcs i que al final del mandat hauria de superar el 50 per cent".

Blázquez considera que "amb el paviment de cautxú les caigudes són molt més còmodes, no hi ha ferides obertes i es minimitzen molt els cops i les caigudes". A més, el regidor ha afegit que "per mi el parc de Can Vernet hauria de ser l'exemple a seguir".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem