Ciutadans vol que Sant Cugat agraeixi la tasca de la Guàrdia Civil a Catalunya

Ciutadans declara que la "violència i el terrorisme mai són mètodes en democràcia per assolir un objectiu polític"

El grup municipal de Ciutadans vol que l'Ajuntament de Sant Cugat agraeixi públicament la tasca de la Guàrdia Civil a Catalunya en favor de "garantir la seguretat i la convivència de tots els catalans" i davant "l'assetjament que està rebent per part de forces independentistes". La formació taronja presentarà una moció al ple municipal d'octubre, en què també vol que es declari que la "violència i el terrorisme mai són mètodes en democràcia per assolir un objectiu polític".

Es tracta d'una proposta que Cs està presentant a totes les institucions on té presència, després de l'operació judicial i policial contra persones vinculades als CDR acusades de terrorisme. "El nostre objectiu és defensar a tots aquells catalans que se senten amenaçats davant les actituds i fets que alimenten i aplaudeixen als presumptament terroristes", assegura el partit.

Per Munia Fernández Jordán, regidora de Ciutadans, els aplaudiments dels partits independentistes al Parlament de Catalunya als independentistes detinguts és creuar "una línia que no s'havia viscut ni al País Basc en els anys més durs". A més, el regidor Sergio Blázquez ha criticat la presència de regidors de Sant Cugat en la manifestació en contra l'operació policial: "És absolutament irresponsable que posin la ma al foc per aquets detinguts. Això no ha passat mai en operacions contra presumptes cèlules gijadistes".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem