Col·loquen una urna gegant perquè tothom digui com ha de ser la República Catalana

El Comitè de Defensa de la República ha col·locat una urna gegant a la plaça del Rei

El Comitè de Defensa de la República ha col·locat una urna gegant a la plaça del Rei per tal que tots aquells santcugatencs i santcugatenques que ho vulguin puguin llençar-hi una papereta dient com hauria de ser la República Catalana a partir del 2 d'octubre. 

Tal com ha explicat al TOT Sant Cugat el portaveu de l'entitat creada recentment, Jordi López, "ha vingut força gent. Independentment que hagin posat la papereta a l'urna o no, ha passat molta gent que ens ha donat molts ànims perquè continuem reivindicant el referèndum. Creiem que és una lluita que hem de seguir tirant endavant, sobretot si la població vol que ho fem".

Els missatges que han introduït els santcugatencs s'aniran publicant a les xarxes socials del Comitè de Defensa de la República. D'altra banda, el pròxim acte de l'entitat, tindrà lloc el 29 de setembre. 

En aquest cas, es tractarà d'un acte polític que comptarà amb actuacions musicals a favor del referèndum i de la República Catalana.

Segons han explicat el Comitè de Defensa de la República a través de les seves xarxes socials, la Policia Local s'ha personat a la plaça del Rei per demanar-los que retiressin l'urna. Després de la negació dels membres del Comitè, la Policia ha obligat a que el responsable s'identifiqués. Tot i això, els han permès mantenir l'activitat. Tal com informen des del Comitè, la Policia s'ha personat després que algun veí els hagi trucat i s'hagi queixat. Fonts municipals han confirmat al TOT Sant Cugat que la Policia Local ha obert diligències al Comitè de Defensa de la República i s'han remès a les instàncies judicials pertinents. 

L'urna està a la plaça del Rei FOTO: Cedida 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem