Conesa pot ser la pròxima directora de l'Incasòl

En el consell executiu d'aquest dimarts el govern ha d'aprovar el nomenament

L'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa pot ser la pròxima directora de l'Institut Català del Sol (Incasòl), segons ha publicat l'ARA. Segons explica aquest mateix mitjà, Conesa podria ser nomenada aquest dimarts nova directora de l'Incasòl pel Consell Executiu del Govern, agafant així el relleu a Albert Civit. L'Incasol depèn del departament de Territori, actualment dirigit pel també santcugatenc Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat i conseller de Territori. 

Conesa va ser alcaldessa de Sant Cugat des del 2010 fins al 2018, quan l'exalcalde Lluís Recoder va ocupar també el càrrec de conseller de Territori i Sostenibilitat en el govern d'Artur Mas. Així, va guanyar les eleccions del 2011 amb 15 regidors i les del 2015 amb 11. Va deixar l'alcaldia un any abans d'acabar el mandat per presidir el port i va cedir el càrrec a l'actual portaveu de Junts, Carmela Fortuny, que va ocupar un any l'alcaldia.

Conesa va ser president de la Diputació de Barcelona des del 2015 fins el 2018. Va entrar com a regidora de Sant Cugat el 1999 on va tenir diverses responsabilitats, des de serveis socials a urbanisme. Anteriorment, el santcugatenc Damià Calvet, exregidor, exconseller i actual president del Port de Barcelona; també havia ocupat la direcció de l'Incasòl.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem